Grundades år 2020. Vi är en kreativ aktör inom fordonsbranschen i Göteborg. Vi bistår med konsulter i fyra fokusområden; Mjukvaruutveckling, Hårdvaruutveckling, SW/HW Test samt projektledning. Vi har knutit till oss ramavtal med alla större aktörer inom vår industri i Västsverige.

Om oss

Den första grundstenen för JINX Engineers lades den 30 September 2020. Redan i oktober var bolaget registrerat och redo för att börja ta marknadsandelar inom fordonsindustrin. 

Vi skrev snabbt avtal med våra samarbetspartners för att kunna ta del av uppdragsfloran och därmed också börja leta efter konsulter som ville vara med på vår resa.

I mars 2021 anslöt vår första konsult och sedan dess har det flutit på med fler konsulter, ny rekryterare, fler uppdrag och ökad synlighet. 

Vi är inte klara med utvecklingen av bolaget och har expansiva planer för framtiden. 

Vill du vara med på vår resa?

 

0
Medarbetare
0
Ramavtal
0
Omsättning 2021 (tkR)
0
Omsättning 2022 (TKR)
0
Prel. Omsättning 2023 (TKR)

"Stig ombord på vår lilla exotiska ö vi kallar för JINX. Här frodas kunskap och kamratskap allt samlat i en salig blandning"

Vår företagskultur

Vi strävar efter att ha en platt organisation med högt i tak. Vi drar inte på oss kostnader  så som halvtomma lokaler på dyra adresser, företagshierarkier och avkastningar till moderbolagen. Hos oss vill vi alltid sträva efter att arbeta för att den enskilda konsulten ska få en så bra, trygg och förmånlig anställning som möjligt.

Vi drivs av att ha kul tillsammans och är övertygade om att vi på det sättet presterar utifrån bäst förutsättningar. Våra medarbetare är JINX och det är främst i deras intresse vi ska ta våra beslut. En nöjd medarbetare presterar alltid bäst! 

Våra kompetenser.

01SW Utveckling
02 HW Utveckling
03 SW/HW Test
04 Projektledning

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.